generic cialis

Informatie

Mama Vita is ontstaan in 2010 als een plek voor moeders van kinderen met autisme om lief en leed met elkaar te delen. Een club vriendinnen die snapt wat je doormaakt, waar je van kunt leren en waarmee je samen op kunt komen voor je kind.

Ons ultieme doel is om moeders in hun kracht te zetten en te houden. Zo is Mama Vita in staat een beweging op gang te brengen die daadwerkelijk verandering mogelijk maakt; een zo goed mogelijke begeleiding voor je kind die tegelijkertijd jou als moeder ruimte geeft om de zware opvoedingstaak aan te kunnen.

Agenda Mama Vita Haarlem:

Bijeenkomst 22 november:
lezing Jolanda Deppe Smaken verschillen Kinderen met autisme zijn soms zeer ‘selectieve eters’, ze accepteren of vermijden een bepaald soort voedsel waardoor de maaltijden een ware uitdaging worden. Wat veroorzaakt deze problematiek en hoe nu verder als je kind een eetprobleem heeft? Tijdens de presentatie deelt creatief therapeute Jolanda Deppe ervaringen, inzichten en handvatten met ons en laat ons deze problematiek ‘ervaren’.  


Bijeenkomst 13 december:
High tea met cadeautjes Op weg naar 2016 Wat zijn onze plannen voor 2016? Waar gaan we voor? We sluiten af met een kleine verrassing voor de moeder naast je: je neemt een presentje mee van ongeveer € 5,- voor de ander en je vertelt waarom je voor dit presentje gekozen hebt. 


Bijeenkomst 17 januari:
Workshop José Tahapary Vriendschap, relaties en seksualiteit Vriendschap, relaties en seksualiteit: dat zijn drie belangrijke zaken in het leven van mensen. Maar waar praten we dan eigenlijk over? En wat kan wel en wat kan niet: wat is passend bij de kalenderleeftijd van jouw kind? Waar botst dat met de ontwikkelingsleeftijd van jouw kind? Waar loop je als ouder tegenaan? José Tahapary is leerkracht bij het Heliomare College in Beverwijk en deelt haar kennis en ervaringen over dit onderwerp met ons.

De bijeenkomsten vinden plaats bij Carmen thuis in de Velserbroek van 10.00 tot 12.15 uur. 

Aanmelden kan via:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.